Detektivska agencija

Detektivska agencija
Istrazitelj

Sajt

Detektivska agencijaDetektivska Agencija “Miskovic” iz koje je nastalo Drustvo za pruzanje Bezbednosno Informativnih Usluga “B I U Miskovic” je prva osnovana Agencija u regionu. Pocela je sa radom Novembra 1989 godine u Beogradu. Radnici i saradnici Agencije su ljudi sa visegodisnjim iskustvom u u profesionalnom radu u Drzavnim Bezbednosnim Sluzbama. Od samog pocetka rada Agencija se Planski opredelila za specijalizaciju Poslova Obavestajne delatnosti kao i poslova u domenu Kriminala i to u razresenju izvrsenih Krivicnih dela i Otkrivanja Pocinilaca.
  


detektivska agencija. Beograd

Kvalitetna Bezbednosna ili Informativna Usluga je slozena i zahteva koriscenje Elektronskih Tehnickih sredstava Provere,Kontrole i Zastite – kao i Prikupljenih kvalitetnih Obavestajnih informacija od strane strucnih radnika-saradnika. Ugradnjom obe ove komponente u bilo koju Bezbednosnu Uslugu – uslov je da ista moze biti pouzdana i kvalitetna.

Osamdesetih godina,kada su se tek poceli pojavljivati na Zapadu Elektronski sistemi Zastite - sadasnji radnici i saradnici “B I U Miskovic” su konstruisali i sastavljali i proizvodili te iste sisteme, kao sto su Senzori na Pokret, Senzori na Svelost, na dim konstrukcija i izrada Radiopredajnika (Radiostanica) sistema bezicnih telefona, sistema i uredjaja za prisluskivanje kontrolu i drugo.

Zbog svega toga sadasnja ugradnja i eventualna nadogradnja fabrickih uredjaja – tim istim ljudima predstavlja rutinski posao.

Od samog osnivanja Detektivska Agencija "Miskovic" saradjuje sa stranim Bezbednosnim sluzbama a posebno u domenu kriminala u delima Trgovine ljudima i slicno. Agencija Miskovic” pruza kompletne Bezbednosne Usluge, obuku i druge usluge - Bezbednosnim Sluzbama, Vladama, Institucijama i Organizacijama drugih drzava.Agencija BIU Miskovic  je opremljena svim potrebnim tehnickim sredstvima :

-  Registovana Radiomreza sa preko 20 Radiostanica i Repetitora sirom Srbije

-  Tehnicka sredstva za Pracenje i kontrolu

-  Tehnicka sredstva za otkrivanje i neutralisanje uredjaja za pracenje i kontrolu

-  
Strucni Ljudski resursi za koriscenje i upotrebu svih elektronskih i tehnickih uredjaja

Privatni detektiv - Beograd

Detektivska Agencija Obezbedjenje lica Fizicko Obezbedjenje objekata Video nadzor Privatni Detektiv Beograd Privatna detektivska agencija

Copyright © 2012 Detektivska agencija, Miskovic Sva prava zadrzana.

Pretraga
Detective agency
Istrazitelji | Back to Sajt