Privatni Detektiv - Beograd

Privatni detektiv
Istrazitelj

Sajt

Privatni detektiv

Privatni Detektiv - Info Beograd

Privatni detektiv koji pruza visoko profesionalne usluge

u odnosu na sve privatne detektivske agencije u Beogradu - Najbolji Privatni detektivi - Detektivska agencija Miskovic - Srbija

Privatni detektivi i istrazitelji pomazu pojedincima, preduzecima, advokatima pronalazenjem i analiziranjem informacija. Oni povezuju tragove da otkriju cinjenice o pranim finansiskim ili licnim stvarima.

Privatni detektinvi mogu da koriste mnoge metode za utvrdjivanje cinjenica u slucaju koji rade veliki deo obavljaju racunarom, oporavak obrisanih diskova, pretragu baze podataka, socijalna umrezavanja i dr.

MUP Srbije www.mup.gov.rs
Privatni detektiv
Interpol www.interpol.int
Centar za prevenciju narkomanije www.narkomanija.org.rs

Mup Srbije   
Ministarstvo Pravde Republike Srbije
Bezbednosno Informativna Agencija
Interpol   
Centar za prevenciju narkomanije   
Detektivska agencija Biu Miskovic

Detektivska agencija www.detektivskaagencija.com Agencija BIU Miskovic, Istrazne delatnosti, Profesionalno obezbedjenje lica i objekata.

Detektivi istrazitelji takodje obavljaju razne vrste nadzora ili pretraga da bi proverili cinjenice.

Detektivi su obuceni da obavljaju fizicki nadzor koristeci dugorocno pracenje osumljicenih ili preko mobilnog i GPS sistema.
Duznosti privatnih detektiva zavisi od potreba klijenata. U slucajevima koji ukljucuju prevaru radnika istrazitelji sprovode dugorocno tajno pracenje gde se posmatra lice njegova aktivnost sve se dokumentuje i izvestava se klijent.

Privatni detektivi i istrazitelji moraju biti svesni zakona u sprovodjenju istrage oni moraju biti u koraku sa lokalnim zakonima kao sto su zakon o privatnosti i drugim pravnim pitanjima koja znace pravilno prikupljanje dokaza koje ne ugrozava prihvatljivost dokaza na sudu.

Detektiv se cesto specijalizuje. Oni koji se fokusiraju na kradju intelektualne svojine istrazuju i dokumentovana dela piraterije, pomazu klijentima da zaustave nelegalne aktivnosti a pruzaju obavestajne podatke za krivicno gonjenje ili parnicni postupak.

Drugi su istrazivaci specijalizovani za razvoj finansiskog profila i obavljanje imovinske pretrage.
Kompjuterski forenzeticari oporavljaju analiziraju i prezentuju podatke iz racunara u istragama kao dokaze.

Pravni istrazitelji pomazu u pripremi krivicnih dela bilo za odbranu ili dalje gonjenje, lociranje svedoka kao i prikupljanje dokumenata, fotografijai informacija koji ce se pojaviti na sudu.


Privatni detektivi Srbija - Najbolji privatni detektiv Beograd

Copyright © 2012 Detektivska agencija, Miskovic Sva prava zadrzana.

Pretraga
Privatni detektiv
Istrazitelji | Back to Sajt