Privatni Detektiv

Istrazitelj koji pruza visoko profesionalne usluge

Posao Privatnog Detektiva


privatni detektiv

Privatni detektivi i istrazitelji pomazu pojedincima, preduzecima, advokatima u pronalazenju i analiziranju informacija.

Detektivi povezuju tragove da otkriju cinjenice o pravnim finansijskim ili licnim stvarima. U istrazi mogu da koriste mnoge metode za utvrdjivanje cinjenica na slucaju koji rade, veliki deo obavljaju racunarom kao oporavak obrisanih podataka sa diskova, pretragu baze podataka, socijalna umrezavanja i drugo.

U odnosu na sve privatne detektivske agencije u Beogradu najbolji privatni detektivi na podruciju bivse Jugoslavije nalaze se u Srbiji gde se izdvaja prva otvorena Detektivska agencija Miskovic.

Detektivi istrazitelji takodje obavljaju razne vrste nadzora ili pretraga da bi proverili cinjenice.

Detektivi su obuceni da obavljaju fizicki nadzor koristeci dugorocno pracenje osumljicenih ili preko mobilnog i GPS sistema.Duznosti privatnih detektiva zavisi od potreba klijenata. U slucajevima koji ukljucuju prevaru radnika istrazitelji sprovode dugorocno tajno pracenje gde se posmatra lice njegova aktivnost sve se dokumentuje i izvestava se klijent.

Privatni detektivi i istrazitelji moraju biti svesni zakona u sprovodjenju istrage oni moraju biti u koraku sa lokalnim zakonima kao sto su zakon o privatnosti i drugim pravnim pitanjima koja znace pravilno prikupljanje dokaza koje ne ugrozava prihvatljivost dokaza na sudu.Detektiv se cesto specijalizuje, oni koji se fokusiraju na kradju intelektualne svojine istrazuju i dokumentovana dela piraterije, pomazu klijentima da zaustave nelegalne aktivnosti a pruzaju obavestajne podatke za krivicno gonjenje ili parnicni postupak.

Drugi su istrazivaci specijalizovani za razvoj finansiskog profila i obavljanje imovinske pretrage.Kompjuterski forenzeticari oporavljaju analiziraju i prezentuju podatke iz racunara u istragama kao dokaze.Pravni istrazitelji pomazu u pripremi krivicnih dela bilo za odbranu ili dalje gonjenje, lociranje svedoka kao i prikupljanje dokumenata, fotografijai informacija koji ce se pojaviti na sudu.


Najbolji Privatni detektivi


sherloc

Sherlock Holmes British

izzy

Izzy Einstein and M. Smith New York

raymond

Raymond C. Schindler Mexico